Guingamp - Marseille 2-0. Prima victorie a bretonilor, după opt înfrângeri la rând, în fața lui OM



029 августа 2015

 

**VIDEO** Guingamp - Marseille 2-0. Prima victorie a bretonilor, după opt înfrângeri la rând, în fața lui OM

Fără gol marcat după trei etape, Guingamp și-a reparat moralul în fața lui Olympique Marseille. A fost 2-0, după un meci în care gazdele au ratat și un penalty.

Debut incredibil în primul meci din etapa a 4-a în Ligue 1. Guingamp venea după opt înfrângeri consecutive în partidele cu Olympique Marseille, însă a început bine meciul. Gazdele au primit penalty după 57 de secunde, la duelul dintre Lassana Diarra și Jimmy Briand. Privat a executat cu elan scurt și Mandanda a respins (2). Guingamp a mai avut o șansă de gol la jumătatea reprizei. Mustafa Diallo nu a găsit poarta, după un corner.

Oaspeții au trecut și ei pe lângă deschiderea scorului. Alessandrini a tras peste din careu, după o fază la care jucătorii lui Marseille au cerut la rândul lor o lovitură de pedeapsă (31). Finalul reprizei a fost dominat de OM. Batshuayi a tras periculos, iar Jacobsen a deviat în corner.

În partea secundă, același Batshuayi și-a încercat șansa din lovitură liberă, însă nu a reușit să-l păcălească pe Lossl.

Golul a venit la poarta cealaltă. După ce a ratat de la punctul cu var în startul partidei, Privat a deschis scorul în minutul 72, din pasa lui Jimmy Briand.

Oaspeții puteau egala imediat. Lossl l-a blocat pe Basthuayi, care nu a reușit să mai înscrie, după dubla din etapa precedentă, cu Troyes.

S-a terminat 2-0, după ce Guingamp a lovit decisiv în minutul 89. Benezet a parafat prima victorie pentru gazde, în actuala ediție de campionat.

ECHIPELE

Guingamp: Lossl - Jacobsen, Kerbrat, Sorbon, Lemaitre - Coco (De Pauw, 90+2), Diallo (Mathis, 77), Sankhare, Benezet - Briand, Privat (Dembele, 77)
Antrenor: Jocelyn Gourvennec

Marseille: Mandanda - Javi Manquillo, N'Koulou, Rekik, Mendy - Diarra (Sparagna, 82), Lemina, Barrada (Ocampos, 64) - Alessandrini, Batshuayi, Cabella (Sarr, 77)
Antrenor: Michel

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑