EXCLUSIV Raţ propune o tactică defensivă, în Ungaria: "Sper să avem forţa să nu primim gol"



029 августа 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Raţ propune o tactică defensivă, în Ungaria:

Revenit în Spania, la Rayo Vallecano, Răzvan Raţ aşteaptă cu încredere dubla cu Ungaria şi Grecia. România a primit doar un gol în cele şase jocuri de până acum, chiar în meciul tur cu maghiarii. Ca şi Ciprin Marica, Raţ încearcă să uite de rivalitatea cu selecţionata vecină.

"Este un meci important, meci pe care nu avem voie să îl pierdem. Eu cred că suntem conştienţi de ce ne aşteaptă şi de ce va fi la Budapesta. Nu încerc decât să pun deoparte adversitatea dintre cele două ţări şi nu cred că are nicio relevanţă în fotbal, pentru că este doar un sport, este doar un meci de fotbal", a declarat Raţ în exclusivitate pentru Digi Sport.

La fel ca în Irlanda de Nord, tricolorii sunt conştienţi că trebuie să pună accent pe defensivă.

"Eu sper în primul rând să avem forţa suficientă să nu primim gol, să avem forţă suficientă în apărare şi pentru asta trebuie să ne apărăm toţi, nu numai cei care joacă în apărare şi apoi vom vedea ce va fi în atac. Eu cred că dacă ne vom apăra bine, cred că avem şi şanse să marcăm.

În ceea ce priveşte această calificare, pentru mine e foarte importantă, pentru ca eu să pot participa la încă un turneu final", a adăugat fostul jucător al lui Şahtior.

România este liderul Grupei F de calificare la EURO 2016, cu 14 puncte. Ungaria ocupă locul 3, cu trei puncte mai puţin, iar Grecia este ultima, cu doar două puncte.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei, când meciul va fi difuzat în premieră pe Digi Sport 1.

Digi Sport transmite toate partidele din preliminariile Campionatului European din 2016.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑