Miriuță, ultimul român care a jucat în naționala Ungariei: "Tricolorii nu vor pierde la Budapesta"



029 августа 2015

 

**VIDEO** Miriuță, ultimul român care a jucat în naționala Ungariei:

În pragul întâlnirii dintre România și Ungaria, din preliminariile Campionatului European din 2016, Vasile Miriuță, ultimul român care a jucat în naționala maghiară, anticipează că echipa lui Anghel Iordănescu nu va pierde la Budapesta.

Actualul antrenor al vicecampioanei României, ASA Tg. Mureș, spune că atmosfera de pe stadionul lui Ferencvaros - unde s-au vândut toate biletele pentru meciul de pe 4 septembrie - va fi una incendiară la duelul mult așteptat de ambele tabere.

În campania de calificare pentru Campionatul Mondial din 2014, când România s-a întâlnit, de asemenea, cu Ungaria, Miriuță era bun prieten cu selecționerul de atunci al maghiarilor, Attila Pinter și se arăta dispus să îl ajute pe acesta cu sfaturi, în cazul în care acesta i-ar fi solicitat ajutorul.

9 meciuri și un gol are Vasile Miriuță în echipa națională a Ungariei, pentru care a jucat din 2000 până în 2003.

"Din păcate, nu voi putea fi la meciul Ungaria - România, fiindcă e vineri și voi avea antrenament cu băieții. Dacă era sâmbătă, eram și eu la Budapesta. Va fi o partidă echilibrată, grea pentru ambele echipe. Sunt sigur că va fi o atmosferă incendiară la Budapesta pe stadionul lui Ferencvaros, dar sunt sigur că echipa României va face un meci bun și nu va pierde.", a declarat Vasile Miriuță, la finalul meciului CSMS Iași - ASA Tg. Mureș 0-1.

"Țin cu aceste două echipe naționale. Am crescut în România, dar preț de 22 de ani am stat în Ungaria, familia mi-e acolo.", spunea Miriuță, pentru Digi Sport, în urmă cu un an, înaintea meciului tur dintre România și Ungaria din actualele preliminarii.

Meciul Ungaria - România este programat vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Budapesta. Fazele VIDEO vor putea fi urmărite pe digisport.ro şi pe m.digisport.ro imediat după încheierea partidei, când meciul va fi difuzat în premieră pe Digi Sport 1.

Digi Sport transmite toate partidele din preliminariile Campionatului European din 2016.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑