EXCLUSIV Dinamo a găsit preşedinte! Cristi Munteanu vine să preia locul lăsat liber de Dinu Gheorghe



029 августа 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Dinamo a găsit preşedinte! Cristi Munteanu vine să preia locul lăsat liber de Dinu Gheorghe

Dinamo şi-a găsit preşedinte în mai puţin de 10 zile de la plecarea lui Dinu Gheorghe.

Acționarul Ionuţ Negoiţă s-a înţeles cu team-managerul retrogradatei Oțelul, Cristi Munteanu. Fostul portar al "câinilor" ar putea prelua echipa imediat după meciul cu Pandurii, de la Severin.

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a evitat să infirme sau să confirme această veste, preferând să se concentreze asupra pregătirii meciului cu Pandurii Tg. Jiu, de sâmbătă.

"Am văzut că au fost propuși foarte mulți oameni, dar problema mea e echipa și rezultatul cu Pandurii.", a spus Rednic.

4 trofee a câștigat Cristi Munteanu ca fotbalist în tricoul lui Dinamo: titlul în Liga 1 (2004) și 3 Cupe ale României(2003, 2004, 2005). Portarul a jucat în 3 rânduri la gruparea din Șoseaua Ștefan cel Mare: 1997, 2002-2006, 2009-2010.

Tehnicianul roș-albilor promite prima victorie cu Pandurii, în deplasare, după 3 ani - în meciul transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, de la ora 21:00.

"Eu am pregătit meciul să câștigăm. Nu o să fie ușor, pentru că Pandurii e o echipă bună, echilibrată, au jucători foarte buni, o să ne aștepte un meci greu, dar eu am încredere în băieți.", a adăugat Mircea Rednic.

După 8 etape jucate în Liga 1, Dinamo este neînvinsă şi are 16 puncte.

Pandurii - Dinamo se joacă de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

 



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑