Eliminaţi din Europa, steliştii se concentrează pe Liga 1: "Ne aşteaptă un campionat foarte greu"



029 августа 2015

 

**VIDEO** Eliminaţi din Europa, steliştii se concentrează pe Liga 1:

Steaua a fost eliminată din cupele europene de Rosenborg, dar staff-ul şi jucătorii campioanei încearcă să treacă repede peste această dezamăgire. Roş-albaştrii îşi propun să repete performanţa din sezonul trecut, când au cucerit toate cele trei trofee pe plan intern.

Unul dintre secunzii lui Mirel Rădoi, Nicolae Dică, spune că victoria de palmares din returul cu Rosenborg poate ajuta la moralul serios zdruncinat al campioanei.

"Este un obiectiv pe care l-am ratat, cu toţii am suferit după această necalificare, dar ne aşteaptă un joc de campionat în care trebuie să uităm de jocurile cu Rosenborg.

Este bine că am câştigat, chiar dacă nu am reuşit să ne calificăm. Ne aşteaptă un drum lung şi un campionat foarte greu, unde ne dorim, ca şi anul trecut, să câştigăm cele trei trofee puse în joc.

Din păcate, a venit acest moment. Trebuie să fim puternici, să arătăm că suntem un grup unit, o echipă puternică, să trecem peste acest moment mai dificil. Eu spun că ultimele două jocuri, cel de la Craiova şi returul cu Rosenborg, ne dau încredere că putem construi o echipă foarte bună aici şi anul viitor să câştigăm campionatul şi să fim în Champions League.

Ne aşteaptă un campionat foarte greu. Sunt patru-cinci echipe care îşi doresc să câştige campionatul, dar noi suntem pregătiţi din toate punctele de vedere să câştigăm acest campionat. Că va fi uşor, că va fi greu, important e ca la sfârşit noi să fim pe primul loc", a declarat Dică.

Fostul atacant al Stelei promite că echipa va face totul ca în sezonul viitor să revină în grupele competiţiilor continentale.

"După 12 ani, se poate întâmpla să nu ajungi în grupele Champions League sau Europa League. De exemplu, Inter şi Milan nu au jucat în cupele europene. Asta înseamnă că nu mai joacă fotbal? Se întâmplă. S-a întâmplat şi anul ăsta la noi ca nicio echipă să nu meargă în grupe. De obicei, Steaua era echipa care se ducea în grupe, echipa care aducea mai multe puncte. Într-adevăr, anul acesta nu am reuşit acest lucru. Ne pare rău, dar sperăm ca anul următor să reuşim să câştigăm campionatul şi să ajungem în Champions League", a spus Dică.

După etapa din acest week-end, Liga 1 se întrerupe, pentru cele două jocuri ale naţionalei, cu Ungaria şi Grecia, în preliminariile Euro 2016. Dică recunoaşte că pauza este binevenită pentru Steaua.

"Această pauză ne va ajuta, pentru că avem nevoie de antrenamente, să dăm prospeţime echipei, pentru că am jucat foarte multe meciuri într-o perioadă foarte scurtă. Jucătorii au şi ei nevoie de câteva zile libere. Va fi o pauză binevenită pentru noi", a explicat secundul lui Rădoi.

Steaua - Viitorul se joacă duminică, de la ora 21:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. Fazele VIDEO vor fi în timp REAL pe www.digisport.ro și pe m.digisport.ro.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑