Debut impecabil pentru Alexa la Rapid. Cum îl consolează pe George Ganea, care a plâns la final



029 августа 2015

 

**VIDEO** Debut impecabil pentru Alexa la Rapid. Cum îl consolează pe George Ganea, care a plâns la final

Dan Alexa a debutat excelent în funcția de antrenor la Rapid, cu o victorie cu 3-0 contra lui CS Balotești în prima etapă din noul sezon de Liga a 2-a, la numai două zile de când a fost prezentat oficial în această funcție.

Tehnicianul în vârstă de 35 de ani a avut emoții la primul meci ca antrenor în Giulești, unde au fost în tribune aproximativ 4.500 de spectatori.

"Era important să începem cu o victorie. Sunt mulțumit că a venit multă lume, am simțit spiritul Giuleștiului. Echipa a fost foarte motivată și a fost un început bun. Am avut emoții, e un loc în care m-am simțit foarte bine și le mulțumesc suporterilor. Știam că o să susțină echipa cum știu ei mai bine.", a declarat Dan Alexa, la finalul meciului Rapid - CS Balotești 3-0.

George Ganea (16 ani) a debutat oficial în tricoul echipei mari a Rapidului. Fiul lui Ionel Ganea - fost jucător și antrenor al giuleștenilor - a intrat în minutul 79, în locul lui George Tudoran.

În minutul 85, 3 rapidiști au scăpat spre poartă contra unui singur jucător al oaspeților, dar Ganea junior a ratat șutul și nu a reușit nici să paseze spre cei doi coechipieri aflați nemarcați în careu. La finalul meciului, tânărul atacant - component al naționalei U-17 a României - a izbucnit în lacrimi din cauza acestei ratări, dar antrenorul Dan Alexa l-a asigurat că are sprijinul său.

"George Ganea are tot sprijinul meu, e un jucător de mare talent. Sunt foarte mulțumit, chiar dacă nu a interpretat bine acea fază. Este un jucator de mare viitor și o să ajungă fotbalist, dacă e serios.", a mai precizat antrenorul Rapidului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑