Victorie in preliminariile Cupei UEFA: Progres Chisinau a invins-o cu 4 la 1 pe campioana Armeniei - VIDEO



029 августа 2015

Campioana Moldovei la fotbal in sala, Progres Chisinau, a inceput cu dreptul evolutia in preliminariile Cupei Uefa. Progres a invins-o aseara cu 4 la 1 pe campioana Armeniei. Moldova gazduieste acest turneu preliminar, iar pentru a se califica in turul urmator, Progres are nevoie de un rezultat bun, si in meciul de maine in fata campioanei Belgiei.

 

Campioana Moldovei la futsal, Progres, a inceput cu emotii meciul in fata rivalilor din Armenia, campioana ASUE Yerevan. Imediat insa cursul jocului s-a schimbat iar echipa noastra a ratat cateva sanse bune. Intr-un final, Progres a reusit sa marcheze, din penalty, prin Sergiu Munteanu. Apoi armenii au fortat egalarea pana la pauza, dar scorul pe tabela de marcaj nu s-a schimbat. In schimb au reusit egalarea imediat dupa pauza.


A fost seara penalty-urilor, deoarece Progres a mai primit o lovitura libera, iar acelasi Sergiu Munteanu a marcat pentru 2 la 1. Putin mai tarziu campioana noastra si-a marit avantajul dupa golul lui Ivan Caraman.

 

Finalul meciului a fost de-a dreptul unul infernal. Armenii au incercat sa revina in joc, dar au gresit fatal. Portarul lui ASUE a vazut direct rosu, pentru un fault in careu, iar Progres a beneficiat iarasi de un penalty, iar Alexandru Timbalist a inscris si el.


S-a incheiat 4 la 1, iar Progres asteapta meciul de maine in fata campioanei Belgiei, Halle Gooik, meci ce va decide echipa calificata in turul urmator.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑