Dublă a lui I. Popa în primul meci la Rapid. A serbat al doilea gol precum CR7



029 августа 2015

 

**VIDEO** Dublă a lui I. Popa în primul meci la Rapid. A serbat al doilea gol precum CR7

Iulian Popa a marcat două goluri în primul său meci oficial în tricoul Rapidului, în victoria cu 3-0 contra lui CS Balotești, în prima etapă din sezonul 2015-2016 în Liga a 2-a.

Mijlocașul venit de la Oțelul Galați a preluat tricoul cu numărul 7 la gruparea giuleșteană și a sărbătorit cel de-al doilea gol în stilul unui alt purtător celebru al aceluiași număr: Cristiano Ronaldo.

Lui Iulian Popa (31 de ani) îi aparțin primul gol al sezonului în Liga a 2-a (minutul 3) și prima dublă reușită de un jucător în această stagiune în eșalonul secund (al doilea gol l-a marcat în minutul 42). Două goluri a mai marcat și Boștină, de la Olimpia Satu Mare, dar cea de-a doua reușită a acestuia a venit în minutul 43.

"A fost o atmosferă extraordinară și ne bucurăm că am obținut 3 puncte, am facut spectacol. E foarte frumos când câștigi. Bineînțeles că vine și o primă. Lucrurile o să intre în normal și sper să avem liniște să putem să atacăm promovarea.", a declarat Iulian Popa, la finalul meciului Rapid - CS Balotești 3-0.

"Dan Alexa a venit cu un suflu nou. Încercăm să împrumutăm din suflul lui de luptător și să transpunem asta pe teren. Ar fi bun și pe teren, dar îi stă bine în costum acolo, pe bancă.", a adăugat noul șeptar al Rapidului.

"Pentru salarii se fac eforturi, patronul e alături de noi și sperăm ca săptămâna viitoare să se țină de promisiune.", a mai precizat mijlocașul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑