Victoria nu a rezolvat problemele Rapidului: ”Sper să avem echipa pe care ne-o dorim” 



029 августа 2015

 

**VIDEO** Victoria nu a rezolvat problemele Rapidului: ”Sper să avem echipa pe care ne-o dorim” 

VIDEO Rapid - CS Balotești 3-0. Giuleștenii au debutat cum nu se poate mai bine în noul sezon din Liga 2. La finalul partidei de pe Stadionul ”Valentin Stănescu”, la care au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, finanțatorul alb-vișiniilor, Valerii Moraru, s-a declarat mulțumit de acest prim succes cu Dan Alexa pe bancă.

Omul de afaceri spune însă că această victorie, extrem de importantă, nu rezolvă problemele echipei, care sunt departe de a fi finalizate.

”Aș vrea să le mulțumesc suporterilor. Vreau să felicit și echipa, este prima victorie, una care ne dă multe speranțe. Sper să rezolvăm și celelalte probleme într-un timp cât mai apropiat, ca să avem și noi echipa pe care ne-o dorim.

Vreau să-i mulțumesc și lui Dan Alexa, dar și lui Florin Marin (n.r. - fostul antrenor, plecat între timp la Poli Timișoara). Rezultatele muncii lor s-au văzut”, a spus Moraru.

Finanțatorul bucureștenilor nu a mai fost la fel de volubil în momentul în care a fost întrebat despre situația financiară a echipei.

”Dacă mă mai întrebați de bani, nu vă mai răspund nimic. Nu este ușor, avem o povară grea, multe de rezolvat. Dacă ar fi doar cele curente, ar fi ok, dar mai avem multe de plătit, datorii pe care trebuie să le achităm”, a replicat, iritat, Moraru.

La partida, care s-a disputat sâmbătă dimineață în Giulești, și în care s-a marcat cel mai rapid gol din actuala stagiune a Ligii 2, a fost prezent și un director de la AC Milan.

”Când vom finaliza sau vom avea ceva mai mult, vă informez”, a conchis, enigmatic, finanțatorul Valerii Moraru.

Foto: fcrapid.ro - George Tudoran se bucură după primul său gol marcat în tricoul Rapidului, dar și cel care a stabilit scorul final

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑