O noua tripla pentru Bolt: Stafeta Jamaicai, cu starul Usain Bolt au dominat la campionatul mondial de la Beijing - VIDEO



029 августа 2015

Cu cel mai rapid om al planetei Usain Bolt, aflat pe val, stafeta Jamaicai, a dominat astazi la campionatul mondial de la Beijing. Jamaica a fost prima la probele de 100 si cea de 200 de metri, iar Bolt reuseste tripla de aur la aceste mondiale.

 

Stafeta Jamaicai, cu starul Usain Bolt in componenta, nu a avut astazi probleme in fara rivalilor din Statele Unite. Jamaica a a dominat finala probei de 4 ori cate 100 metri, disputata la Mondialele de atletism de la Beijing, si a castigat medalia de aur cu timpul de 37 de secunde si 36 de sutumi. Jamaica, in echipa cu Usain Bolt, Nesta Carter, Asafa Powell si Nickel Ashmeade, a fost urmata in clasament de americanii, Trayvon Bromell, Justin Gatlin, Tyson Gay si Mike Rodgers. Surpriza insa stafeta americana a fost descalificata din cauza unei greseli tehnice, iar China, care a sosit a treia a cucerit medalia de argint,  in timp ce echipa Canadei, a urcat pe ultima treapta a podiumului.


Un nou succes enorm pentru fulgerul,Usain Bolt, care a cucerit  aurul la 100 de metri, la 200 de metri si astazi la stafeta. Bolt a cucerit astazi la Beijing a 11-a sa medalie de aur la Mondiale. Usain Bolt are acum in palmares triple de aur la Olimpiadele din 2008 si 2012, si la Mondialele din 2009, 2013 si 2015.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑