Mourinho a pierdut a doua oară în carieră pe teren propriu în Premier League, la meciul 100



029 августа 2015

**VIDEO** Mourinho a pierdut a doua oară în carieră pe teren propriu în Premier League, la meciul 100

Jose Mourinho a bifat sâmbătă meciul 100 pe teren propriu în Premier League, cu Chelsea, dar n-a avut parte de o aniversare fericită. A peirdut, doar a doua oară, contra unei echipe de mijlocul clasamentului. Radamel Falcao a înscris primul gol în tricoul londonezilor.

Chelsea a primit vizita lui Crystal Palace în etapa a patra din Premier League, meciul 100 pentru Jose Mourinho pe teren propriu în campionatul Angliei. Portughezul n-a avut însă parte de o partidă prea fericită. A fost a doua înfrângere în cele 100 de meciuri pe Stamford Bridge, una pe care oaspeții au obținut-o în repriza secundă. Bakary Sako a deschis scorul în minutul 65, apoi a dat pasa decisivă la golul victoriei, marcat de Joel Ward, în minutul 81.

Doar două minute mai devreme, Radamel Falcao reușise să egaleze, cu primul gol înscris în tricoul lui Chelsea. Columbianul a punctat cu capul, din centrarea lui Pedro, un alt nou venit în acest sezon pe Stamford Bridge.

Mourinho rămâne astfel cu 76 de succese pe teren propriu și 22 de egaluri, în campionat, cu Chelsea. Prima înfrângere i-a fost administrată de Sunderland, tot 1-2, acum două sezoane.

Mai îngrijorător pentru Mourinho este faptul că are deja opt puncte de recuperat față de prima clasată, Manchester City, care sâmbătă a câștigat acasă, 2-0, cu Watford. Are 12 puncte și un golaveraj perfect, 10-0. Chelsea e doar pe 13, cu 4 puncte, singurul succes fiind cel cu WBA, 3-2, din deplasare, din runda precedentă.

VEZI AICI VIDEO CU REZUMATUL MECIULUI CHELSEA - CRYSTAL PALACE 1-2

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑