Costel Pantilimon a primit două goluri și Sunderland rămâne ultima în Premier League



029 августа 2015

**VIDEO** Costel Pantilimon a primit două goluri și Sunderland rămâne ultima în Premier League

Sunderland, cu Costel Pantilimon (28 de ani) titular și integralist, a obținut a doua remiză din acest sezon, de data aceasta pe terenul celor de la Aston Villa, scor 2-2.

Presați de locul ocupat în clasament și deciși să facă un meci mare la finalul căruia să obțină prima victorie, elevii lui Dick Advocaat au început foarte bine partida de pe ”Villa Park” și au deschis rapid scorul prin M’Vila (min. 8). Bucuria lui Pantilimon și a colegilor săi a fost însă de scurtă durată, pentru că cei de la Aston Villa au revenit în meci trei minute mai târziu.

Sinclair a executat foarte bine o lovitură de la 11 metri l-a fentat și pe Costel Pantilimon, care s-a dus în partea opusă, adică în stânga, și după 11 minute era deja 1-1.

Finalul primei reprize a fost tot de partea gazdelor, care au intrat la cabine în avantaj, după ce Sinclair a reușit ”dubla” cu un șut din șase metri. Nici de această dată, portarul naționalei României nu poate fi învinuit de vreo greșeală.

Acest al doilea gol nu le-a turnat însă deloc plumb în ghete celor de la Sunderland, care au pornit în repriza a doua cu aceeași ambiție de a marca pe care au avut-o și în start. Iar stăruința oaspeților s-a materializat printr-un gol extrem de important marcat de olandezul Lens (52).

Pe final de meci, ca urmare a modului în care a evoluat scorul, dar și pentru că era vorba de un meci jucat în deplasare, elevii lui Advocaat au fost mulțumiți de egal și au făcut tot ce a depins de ei ca meciul să se încheie așa, chiar dacă presiunea gazdelor era evidentă. Astfel se explică și cartonașulș galben pe care l-a primit Pantilimon în minutul 90, ca urmare a unor repetate trageri de timp.

În pofida acestei remize, Sunderland este ultima în Premier League, cu două egaluri și două înfrângeri, chiar dacă mai sunt alte patru echipe cu același număr de puncte (2).

Faptul că Pantilimon nu a gafat la niciunul dintre cele două goluri din meciul de la Birmingham este un semn bun pentru selecționerul Anghel Iordănescu în vederea celor două partide ale tricolorilor din preliminariile pentru Euro 2016: cu Ungaria, la Budapesta (vineri, 4 septembrie, ora 21:45) și cu Grecia, la București (luni, 7 septembrie, ora 21:45).

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑