Caen - Olympique Lyon 0-4. Primul hat-trick din carieră pentru Nabil Fekir



029 августа 2015

**Caen - Olympique Lyon 0-4.** Primul hat-trick din carieră pentru Nabil Fekir

Olympique Lyon a ieşit din minicriza startului de sezon în Ligue 1, graţie victoriei categorice cu 4-0 de pe terenul lui Caen. Trupa lui Hubert Fournier a răzbunat, astfel, eşecul din urmă cu patru luni de pe Stade Michel d'Ornano care i-a spulberat speranţele la titlul de campioană.

Chiar şi fără golgheterul Lacazette, accidentat, Lyon a început meciul în forţă şi a deschis scorul după 19 minute prin Nabil Fekir. Caen a replicat imediat şi Anthony Lopes a respins cu dificultate şutul din lovitură liberă al lui Damien da Silva.

Portughezul din poarta lui OL a fost salvat apoi de transversală în minutul 38, după care oaspeţii şi-au majorat avantajul, graţie aceluiaşi Fekir, care a stabilit rezultatul la pauză cu o execuţie de excepţie.

Atacantul de 22 de ani a realizat primul hat-trick al carierei în minutul 57, devenind al şaselea jucător lyonez cu o triplă, în ultimele 10 sezoane. Umilinţa lui Caen a fost desăvârşită de eliminarea lui Damien da Silva, care a primit direct cartonaşul roşu pentru un fault asupra lui Claudio Beauvue.

Ultimul cuvânt l-a avut chiar fostul atacant al lui Guingamp, care a închis tabela în minutul 88 cu un şut sub transversală. Prin succesul cu 4-0, Lyon a întrerupt şi seria de trei înfrângeri pe terenul lui Caen, în Ligue 1.

Caen (4-3-3): Vercoutre - Appiah, Da Silva, Ben Yousseff, Alhadhur - Delaplace, Adeoti, Feret (Seube 77) - Louis (Bazile 63), Delort, Bessat

Antrenor: P. Garande

Lyon (4-1-3-2): Lopes - Rafael (Jallet 73), Mbiwa, Umtiti, Morel - Gonalons - Ferri, Valbuena (Cornet 81), Tolisso (Mvuemba 70) - Beauvue, Fekir

Antrenor: H. Fournier

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑