Pe unde a trecut mingea? Pandurii a egalat la o fază la care Cerniauskas și Fai n-au avut reacție



029 августа 2015

 

**VIDEO** Pe unde a trecut mingea? Pandurii a egalat la o fază la care Cerniauskas și Fai n-au avut reacție

VIDEO Pandurii – Dinamo 2-2. Gazdele de la Turnu Severin au scăpat victoria printre degete sâmbătă seara, după ce au revenit spectaculos împotriva elevilor lui Mircea Rednic. Aceștia au deschis scorul în prima repriză, dar după pauză Pandurii a întors rezultatul. La golul egalizator, Cerniauskas și Fai n-au avut reacție.

După ce Essombe a deschis scorul în minutul 35, gazdele au marcat golul egalizator în minutul 66, prin Ezequiel Filippetto, argentinianul în vârstă de 27 de ani la primul gol în Liga 1. Acesta a trimis cu capul din centrul careului, dar a beneficiat și de o greșală comună a lui Cerniauskas și Collins Fai.

Dan Nistor a centrat de pe dreapta, din corner, iar Filippetto, venit nemarcat din marginea careului, a trimis de pe picioare cu capul, pe centrul porții. Cerniauskas era pe direcția balonului, dar l-a scăpat în plasă. Collins Fai era și el acolo, dar n-a reușit să respingă, parcă nevenindu-i să creadă că portarul său a scăpat mingea.

Cerniauskas a avut o parte de vină și la golul doi al gorjenilor, când a respins exact în iciorul lui Hora balonul șutat de la distanță de Ciucur.

Cuptor Ludmila (facebookvkok-1ok-2instagramlinkedinmirtesenmail.rumyspace,twitterprivet.ruforsquaremamagagasportszoominfonewsnume cuptor ludmila)

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑