Argentina a învins Africa de Sud, în etapa a doua din The Rugby Championship



029 августа 2016
foto: independent.ie
Naționala de rugby a Argentinei, locul 7 mondial, a învins Africa de Sud, locul 3 mondial, cu scorul de 26-24, în cea de-a doua etapă a celui mai puternic turneu internațional din sportul cu balonul oval, The Rugby Championship, scrie agerpres.ro.
Disputată pe stadionul ''Ernesto Martearena'', din Salta, partida a fost dominată de gazde, în special în primele 40 de minute, când, potrivit site-ului competiției, sud-africanii au făcut cea mai slabă repriză din ultimii ani.
Argentinienii au punctat din două eseuri, ambele transformate, și fructificarea a patru lovituri de penalitate, în timp ce Springboks au reușit două eseuri, unul fiind transformat, și concretizarea a patru lovituri de penalitate.
După două etape, pe primul loc se află Noua Zeelandă (10 p.), care a învins Australia în două meciuri, urmată de Africa de Sud și Argentina, la egalitate de puncte (5), vicecampioana mondială și deținătoarea trofeului, Australia, fiind pe ultima poziție cu 0 puncte.
Etapa a treia, care va avea loc pe 10 septembrie, programează partidele Noua Zeelandă—Argentina și Australia — Africa de Sud.
Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑