Eliminare decisiva pentru Inter Milano. Cum au pierdut pe teren propriu in duelul cu Cagliari



029 сентября 2014

O eliminare ce i-a costat foarte scump. Inter Milano a suferit o infrangere usturatoare, pe teren propriu, in duelul cu formatia Cagliari, scor 1 la 4. Gazdele au incasat 3 goluri dupa ce unul din jucatorii echipei a fost eliminat.

 

Debutul partidei de pe stadionul Giuseppe Meazza a fost unul echilibrat. Cagliari a deschis scorul prin Sau, iar gazdele au egalat, prin Osvaldo. In minutul 27, fundasul lui Inter, Nagatomo a vazut al 2-lea cartonas galben pentru un nou fault si a fost eliminat de arbitru. Acesta avea sa fie momentul de cotitura al meciului. Gazdele au cedat moral si au incasat gol dupa gol. Ekdal a oferit un recital apararii adverse, cu un hat-trick, reusit in doar 15 minute. 

 

In repriza secunda, toate eforturile echipei lui Walter Mazzari de a reduce din proportiile dezastrului au fost cu ghinion. Inter a pierdut umilitor in fata celor de la Cagliari, scor 1 la 4, dar ramane pe locul 5 in Serie A, cu 8 puncte. Marea rivala din oras, AC Milan a ratat sansa de a-i devansa pe nerazzuri in clasament. Trupa lui Filippo Inzaghi a scos doar o remiza pe terenul nou-promovatei Cesena, scor 1 la 1.

 

Succi a marcat pentru gazde, iar Rami a egalat in urma unui corner. Dupa 5 etape, AC Milan e pe locul 6, cu 8 puncte, la egalitate cu Inter, dar cu un golaveraj mai slab. Pe primele 2 locuri in Italia se afla Juventus si AS Roma, cu cate 15 puncte la activ.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Inter Milano, cagliari, meci de fotbal,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑