Lucian Bute revine după aproape un an în ring și va boxa împotriva unui adversar de 35 de ani



029 сентября 2014

**Lucian Bute revine după aproape un an** în ring și va boxa împotriva unui adversar de 35 de ani

Pugilistul Lucian Bute a anunţat că adversarul său în gala programată pe 6 decembrie, la Montreal, va fi argentinianul Roberto Bolonti, în vârstă de 35 de ani.

"Sunt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal pe 6 decembrie. Eu voi pleca marți în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi merg în Filipine.

Sunt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring pe 6 decembrie, cu o nouă echipă", a spus Bute.

Pentru Lucian Bute, meciul din decembrie va fi primul de când este pregătit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao.

Bolonti are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, pe 7 iunie, când a fost învins la puncte.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată pe 19 ianuarie, la Montreal, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea (DETALII ȘI VIDEO AICI).

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a pierdut în fața britanicului Carl Froch.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑