Ghinion pentru liderul sezonului de Moto GP. Pilotul Marc Marquez a cazut in timpul unei curse si a ratat primul loc



029 сентября 2014

O cursa jubiliara cu ghinion teribil pentru liderul sezonului. Pilotul iberic Marc Marquez a cazut in timpul cursei de MotoGP, ce a avut loc in Spania. Jorge Lorenzo a profitat si a castigat etapa. Aceasta a fost cursa cu numarul 800 din istorie, la clasa superioara a competitiei.

 

Cursa de la Aragon a inclus numeroase cazaturi ale pilotilor. Spaniolul Marc Marquez, liderul autoritar al clasamentului, a plecat din pole-position. Impreuna cu Dani Pedrosa, coechipierul de la Repsol Honda, el a condus in mare parte a etapei. Cu cateva tururi pana la final a inceput ploaia. Pedrosa si Marquez, care au refuzat sa intre la boxe, pentru a-si schimba motocicletele, au suferit cazaturi. 

 

Un alt spaniol, Jorge Lorenzo, pilotul echipei Yamaha, a profitat, a iesit la conducerea cursei si nu a mai cedat primul loc. 

 

Spaniolul Aleix Espargaro si englezul Cal Crutchlow au incheiat cursa pe locurile 2 si 3, respectiv. Marquez a venit abia al 13-lea, iar Pedrosa -al 14-lea. Marc Marquez, care a castigat, pana acum, 11 din cele 14 etape ale sezonului, conduce in clasamentul pilotilor. El are 292 de puncte, in timp ce Pedrosa totalizeza 217. Pe locul 3, la moment, se afla italianul Valentino Rossi, cu 214 puncte, iar pe 4 -Lorenzo, cu 202.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: Marc Marquez, moto gp, cursa,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑