Alexandru Curteian a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Austria şi Rusia din preliminariile Campionatului European



029 сентября 2014
foto: stolenimg.com

Surprize de proporţii în lotul lui Alexandru Curteian. Noul selecţioner a anunţat numele celor 27 de jucători care se vor pregăti pentru meciurile cu Austria şi Rusia din preliminariile Campionatului European. Curteian a convocat trei foşti fotbalişti pe care i-a pregătit la naţionala de tineret.

La o săptămână după ce a fost numit în funcţia de antrenor principal al naţionalei Moldovei, Alexandru Curteian a anunţat lotul lărgit pentru meciurile cu Austria şi Rusia din preliminariile Campionatului European din 2016.

Principalele surprize ale noului selecţioner sunt convocarea portarului Alexei Koşelev de la Saxan, fundaşului Vasile Jardan, de la Dacia, şi mijlocaşului Vadim Raţă, de la FC Tiraspol. Toţi trei au jucat sub comanda lui Curteian la naţionala de tineret în ultima campanie preliminară.

O dată cu venirea lui Curteian la timona naţionalei, au revenit în lot Nicolae Calancea, Vitalie Bordian şi Gheorghe Boghiu, care în ultima perioadă nu erau convocaţi de Ion Caras.

Din cei 27 de fotbalişti convocaţi de Curteian şase sunt de la Zimbru: Ion Jardan, Ştefan Burghiu, Iulian Erhan, Alexandru Vremea, Anatolie Cheptine şi Alexandru Dedov. Din lot nu lipsesc şi vedetele naţionalei: Artur Ioniţă, Alexandru Epureanu, Igor Armaş şi Alexandru Gaţcan.

Moldova va juca împotriva Austriei pe 9 octombrie la Chişinău, iar peste trei zile se va duela la Moscova cu reprezentativa Rusiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑