Moraru este încrezător după ce a renunțat la Ganea: "Sunt sigur că rămânem în Liga 1"



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Moraru este încrezător după ce a renunțat la Ganea:

Ionel Ganea nu mai este de luni antrenorul Rapidului. El a condus echipa în primele 9 etape, iar lipsa rezultatelor a fost motivul invocat de conducerea giuleștenilor pentru luarea acestei decizii.

Într-o intervenție telefonică avută în cadrul emisiunii "Fotbal Club", principalul finanțator al Rapidului a dezvăluit că încetarea colaborării cu Ganea a fost făcută cu acordul ambelor părți.

"Am reziliat contractul pe cale amiabilă. Ganea nu pretinde nimic în urma acestei decizii. Prea puține puncte am avut în perioada asta.", a declarat Valerii Moraru.

Acesta este sigur că Rapid nu va avea probleme cu retrogradarea la finalul sezonului: "Sunt sigur că putem rămâne în Liga 1 cu acest lot. Oricum, în iarnă vom mai aduce și alți jucători."

Din cauza diferendelor apărute între Moraru și administratorul judiciar, Cristina Andronache, fotbaliștii din Giulești au rămas din nou cu buzunarele goale.

"Noi am propus să dăm salariile pe luna august, dar doamna Andronache nu a fost de acord. Ea a spus să plătim întâi restanțele din trecut, lucru pe care noi nu l-am vrut acum. Noi putem plăti salariile pe august, chiar dacă nu achităm restanțele. Până la licențiere sunt sigur că vor fi plătite toate restanțele.", a dezvăluit Valerii Moraru.

Finanțatorul Rapidului vrea să scape cât de rapid de actualul administrator judiciar. "Au fost greșeli manageriale care au costat mult clubul. Acum sunt hotărât în urma auditului că doamna Andronache trebuie înlocuită de urgență."

Unul dintre jucătorii care au cerut falimentul giulteștenilor, Ovidiu Abrudan, se pare că a ajuns la sentimente mai bune și este de acord să mai renunțe la o parte din suma restantă.

"Abrundan a acceptat să îi plătim 25 000 de euro din datoria de 43 000, a semnat un document cu clubul prin care era de acord, dar doamna Andronache nu și-a dat acordul.", a spus Moraru.

Acesta a descoperit din ce în ce mai multe probleme la Rapid, abia după ce a preluat clubul: "În acest moment avem peste 40 de dosare pe rol, împotriva noastră.", a spus Valerii Moraru, care și-a încheiat pledoaria lăsând să se înțeleagă că regretă preluarea Rapidului.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑