Audi a obţinut primul succes al sezonului în Campionatul German de Turisme



029 сентября 2014
foto: redbull.com

Echipa Audi a obţinut primul succes al sezonului în Campionatul German de Turisme. Reuşita i-a aparţinut suedezului Mattias Ekstroem, care a ajuns primul la finişul etapei a noua, desfăşurată în oraşul Zandvoort, din Olanda.

Etapa a noua a Campionatului German de Turisme s-a desfăşurat în apropierea oraşului olandez Zandvoort, pe unul dintre cele mai complicate şi spectaculoase circuite din lume. Marco Wittmann, care şi-a asigurat deja titlul în acest sezon, l-a întrecut după primul viraj pe Mike Rockenfeller, care a plecat din pole position, şi a dominat aproape până la final.

Victoria i-a aparţinut totuşi lui Mattias Ekstroem, pilot care a avut o strategie mai bună şi a intrat la boxe de mai puţine ori. Suedezul a adus astfel prima victorie pentru Audi în acest sezon şi a urcat pe locul doi în clasamentul general cu o etapă înainte de final.

"Victoriile obţinute la mare distanţă una de alta te inspiră. Am primit plăcere de la această cursă. Fiecare tur a fost deosebit, iar maşina m-a ajutat foarte mult", a declarat pilotul Mattias Ekstroem.

Pe locul doi în cursă s-a clasat Wittmann, iar pe trei Martin Tomczy, care a obţinut primul podium al sezonului. Ultima etapă a Campionatului va avea loc pe 19 octombrie, în Germania.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑