Ganea: "Nu am fost demis! M-am gândit la binele jucătorilor și am întrerupt contractul"



029 сентября 2014

 

**VIDEO** Ganea:

Rapid trece prin cea mai dificilă perioadă de la începutul sezonului. Învinsă cu 3-0 de Dinamo (DETALII ȘI VIDEO AICI) în derby-ul din ultima etapă, echipa din Giulești a rămas și fără antrenor, după despărțirea de Ionel Ganea.

ÎN DIRECT la Digi Sport Special, Ganea a explicat faptul că nu a fost dat afară de la Rapid, ci a ales el să plece, după ce și-a reziliat contractul pe cale amiabilă.

"Nu am fost demis, ci am ales să întrerupem contractul, am semnat în seara aceasta. M-am gândit la binele jucătorilor, am preluat o echipă pe ultimii 5 metri. Au fost probleme mari de pregătire, cu jucători neplătiți de 7-8 luni. Nu am avut o relație decât strict profesională cu doamna Andronache, am cunoscut-o când am venit aici. Am luat un salariu de la Rapid, la fel ca toată lumea! Ne-am înțeles amiabil, am avut contract pe un an și nu a fost unul exagerat, în condițiile în care situația clubului din punct de vedere financiar nu este una foarte bună", a afirmat fostul antrenor al giuleștenilor.

Rapid este pe locul 14 (8 puncte), însă Ionel Ganea a spus că nu s-ar fi putut obține mai mult, mai ales că programul a fost unul foarte dificil pentru giuleșteni.

"Eu cred că am făcut destul de multe, am jucat cu toate cele 4 echipe de top: Steaua, Dinamo, Astra și Petrolul. Toate aceste formații sunt de cel puțin trei ani împreună. Multă lume nici la calificarea în Cupă nu se aștepta. Adversarele noastre au avut bonusuri foarte mari, cei de la Dinamo sunt plătiți la zi, celelalte echipe la fel. Am făcut puncte importante și multă lume nu se aștepta la acest lucru. Rapid trece printr-o perioadă de tranziție și nu mai este cel de pe vremea lui Copos. Dacă el nu investea, nu mai era performanță", a mai spus Ganea.

Contestat dur de suporteri, Ionel Ganea i-a atacat pe fanii Rapidului, precizând că aceștia au acționat la comandă.

"La Rapid sunt câțiva huligani acționari, care i-au pus pe alții să strige împotriva mea. Eu, când jucam la acest club, ei nu știau să meargă și să scrie. Suporterii mi-au spus să renunțăm la rata de pe Ioniță, poate că au o legătură cu Dinu Gheorghe, nu știu. Deocamdată, pentru mine urmează liniște și pace, toate la timpul lor".


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑