Un nou început? Giuleștenii se bucură că au scăpat de Andronache: ”Dăm restart din primăvară”



029 октября 2014

 

**VIDEO** Un nou început? Giuleștenii se bucură că au scăpat de Andronache: ”Dăm restart din primăvară”

Rapidiştii se bucură că au scăpat de administratorul judiciar Cristina Andronache. „Dăm restart din primăvară”, spune preşedintele clubului, Nicolae Stanciu.

Cristina Andronache nu mai este administratorul judiciar al Rapidului, iar acum finanţatorul Valerii Moraru va propune pe altcineva. Conducerea aşteaptă primăvara ca să primească banii care să aducă clubul pe linia de plutire. Giuleştenii iau în calcul şi vânzarea unor jucători în iarnă, pentru a mai plăti din salariile restante.

„Din punctul meu de vedere nu i-am simțit prezența. Mai sunt câteva zile, ceva proceduri legale, ieșirea unei hârtii, ceva de genul ăsta. Important e ca Rapid să aibă șanse de supraviețuire în Liga 1, să pornești din primăvară cu o nouă strategie, că până acum ce a fost... Pentru mulți fotbaliști, fotbalul a devenit o corvoadă”, a declarat Nicolae Stanciu, președintele giuleștenilor.

După 12 etape, giuleştenii sunt abia pe locul 16 în clasament. Marian Rada speră nu doar să evite retrogradarea, ci și ca situaţia financiară să nu se înrăutăţească.

„Am avut la echipa a doua, acum 3-4 ani, situații în care jucătorii veneau la antrenament și, în afară de fotbal, se angajaseră ca să-și câștige pâinea, că nu aveau ce mânca. Îi vedeam la antrenament, antrenamente dure, și vedeam jucător care știam că poate alerga mult de tot și țipam la el: haide, haide! Și îmi spunea: ”Nu am mâncat nimic dimineață”. Nu vreau să se ajungă în situația asta”, a declarat Marian Rada.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑