România-Kosovo 36-24. Debut cu dreptul în campania de calificare la Euro 2018



029 октября 2014

**România-Kosovo 36-24.** Debut cu dreptul în campania de calificare la Euro 2018

Victorie fără drept de apel pentru reprezentativa masculină de handbal a României, în disputa cu Kosovo. 36-24 pentru trupa lui Aihan Omer, care a avut startul scontat în campania de calificare la Euro 2018.

Reprezentativa României și-a respectat statutul de favorită și a obținut o victorie clară împotriva naționalei din Kosovo - a fost primul meci din campania pentru Europenele din 2018. Gazdele din sala Dinamo au controlat disputa care a însemnat revenirea lui Aihan Omer pe banca tricoloră.

Rudi Stănescu a avut o prestație extraordinară în prima repriză. A parat două lovituri de la 7 metri și a semnat alte 10 intervenții de zile mari. România conducea cu 17-10 la pauză.

startul reprizei secunde a fost mai slab pentru Șania și compania. A fost nevoie de cinci minute și jumătate pentru a înscrie un nou gol. Românii au revenit însă apoi la controlul disputei și au deschis cu succes confruntările din grupa C. S-a terminat 36-24 pentru România, care se pregătește de returul de la Pristina. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 19:00.

„Ce să spun, a fost un scor ok, am câștigat, mai avem mult de muncă, dar una peste alta a fost o victorie și asta contează cel mai mult. Sunt bucuros că am făcut un pas micuț, mai avem totuși mult de muncă și mulți pași de făcut”, a declarat Alin Șania, la finalul partidei.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑