Un electrician i-a dat gol lui Real în Cupă! ”Galacticii” au luat tot atâtea goluri cât în tot sezonul trecut



029 октября 2014

 

**VIDEO** Un electrician i-a dat gol lui Real în Cupă! ”Galacticii” au luat tot atâtea goluri cât în tot sezonul trecut

Oscar Munoz, atacantul celor de la Cornella, i-a înscris lui Real Madrid primul gol în actuala ediție a Cupei Regelui, în minutul 20 al partidei tur, ÎN DIRECT la Digi Sport 2 (VIDEO&DETALII). Atacantul de 27 de ani a marcat singurul gol al ”gazdelor”, pe Cornella El Prat, egalând la unu, după ce Varane deschisese scorul. În cele din urmă s-a terminat 1-4, iar echipa lui Ancelotti este deja cu un picior în turul următor al competiției.

În doar 20 de minute din actuala ediție a Cupei Regelui, Real Madrid a încasat tot atâtea goluri cât în toată ediția precedentă, pe care a și câștigat-o. Anul trecut, ”galacticii” au primit gol doar în finala cu Barcelona, câștigată cu 2-1 de trupa lui Ancelotti.

Iar cel care a reușit egalarea ”zestrei” din sezonul precedent este Oscar Munoz, un fost absolvent al Facultății de Farmacie, în vârstă de 27 de ani, dar care muncește ca electrician. Atacantul lui Cornella a evoluat, în carieră, la 14 echipe de Segunda și Tercera Division, dar reușita cu Real este momentul de glorie al carierei sale.

Vezi mai jos golul marcat de electricianul absolvent de Farmacie:


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑