Gică Hagi e încântat de forma echipei sale: "S-au adunat mai multe lucruri pozitive"



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Gică Hagi e încântat de forma echipei sale:

Viitorul s-a impus cu 4-0 pe teren propriu în faţa celor de la CSU Craiova şi a revenit pe locul 2 în Liga 1. Rezultatul şi prestaţia reuşite de constănţeni nu aveau cum să nu-l mulţumească pe Gică Hagi.

"N-avem cum să nu fim mulţumiţi. Nu am luat gol, am dat multe, veneam după meciuri în care am jucat bine, dar nu am luat multe puncte, şi eram puţin îngrijoraţi. Azi, am avut şi puţină şansă la început, la golul lui Nicoliţă, care ne-a dat linişte, încredere şi am jucat mult mai relaxaţi.

Craiova e o echipă bună pe contraatac, poate cea mai bună, care are viteză, tehnică. Ştiam calităţile lor, dar am făcut un meci bun şi am mulţumit suporterii", a declarat managerul tehnic al celor de la Viitorul.

Hagi este încântat de forma echipei sale, dar avertizează că elevii săi au în continuare mult de lucru şi că nu trebuie să se relaxeze prematur.

"Am pregătit bine meciurile, suntem în formă, jucăm bine. Oferim un fotbal ofensiv, dar suntem şi echilibraţi, căutăm mereu golul, mergem sus, au venit şi jucători cu experienţă. S-au adunat mai multe lucruri pozitive pentru noi şi sper să continuăm la fel.

Muncim în continuare, pentru că trebuie să terminăm până în Sărbători foarte bine. Avem un program greu, cu deplasări grele, la Chiajna şi la Timişoara. Trebuie să fim atenţi la ce schimbări facem pentru a da prospeţime echipei", a explicat Hagi.

De asemenea, Hagi crede că reuşita lui Bănel Nicoliţă, care a deschis drumul echipei sale spre victorie, va fi foarte importantă pentru mijlocaşul de 30 de ani, iar aportul său şi al altor jucători cu experienţă este esenţial pentru Viitorul.

"Ştiam că a suferit pentru că nu juca, dar a venit târziu şi nu aveam cum să-l bag. Dar acum creşte de la meci la meci, iar echipa avea nevoie de el, de Cernat. Creştem împreună şi jucăm un fotbal bun", a precizat Gică Hagi.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑