Primele goluri pentru M'Baye Niang în Serie A TIM, la 3 ani de la debut!



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Primele goluri pentru M'Baye Niang în Serie A TIM, la 3 ani de la debut!

Milan - Sampdoria 4-1. M'Baye Niang a reușit primele sale goluri în Serie A TIM, în 36 de meciuri disputate în campionatul italian.

Până acum, Niang (care va împlini 21 de ani pe 19 decembrie) mai punctase o singură dată pentru Milan, într-un meci de Cupa Italiei cu Reggina, în decembrie 2012.

A fost al treilea meci al sezonului pentru francez și al 36-lea pe care l-a jucat în Serie A TIM, campionat în care a jucat prima dată în 2012. De altfel, în sezonul de debut (2012-2013) a avut și cele mai multe apariții: 20.

Prima dată, a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri, în minutul 38 al întâlnirii de pe San Siro, iar a doua oară a marcat din acțiune, în minutul 49.

"Avem calitatea necesară să facem un sezon mare. Simt sprijin din partea clubului, dar chiar și înaintea golurilor marcate în această seară (n.r. sâmbătă seară) au fost întotdeauna aproape de mine și m-au considerat un jucător important. Dubla mea este pentru toți cei care m-au sprijinit.", a declarat M'Baye Niang, potrivit site-ului oficial al clubului, după primele goluri în tricoul "diavolilor".

În afara celor două goluri, Niang a mai avut câteva faze spectaculoase în meciul cu Sampdoria, dar nu a reușit să trimită în poartă.

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑