Ianis Zicu cere suspendarea drastică a lui Bawab: ”După așa ceva, am stat 2 ani accidentat. E nesimțire!”



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Ianis Zicu cere suspendarea drastică a lui Bawab: ”După așa ceva, am stat 2 ani accidentat. E nesimțire!”

VIDEO Viitorul-CSU Craiova 4-0. Thaer Bawab, mijlocașul Craiovei, riscă o suspendare drastică, după cel mai dur fault al acestui sezon, comis asupra lui Vlad Achim, în meciul de la Ovidiu. Intrarea cu talpa pe coapsă, din spate, în minutul 73, a iordanianului s-a petrecut la scorul de 3-0 pentru elevii lui Gică Hagi.

Nici Bawab nu și-a explicat gestul său, recunoscându-și la finalul partidei vina, pentru care consideră eliminarea perfect justificată.

”Faultul a fost de roșu, am dus piciorul sus, dar nu a avut intensitate, sper să țină cont de asta Comisia de Disciplină. Nu știu ce mi-a trecut în cap prin acel moment, frustrare, chiar nu știu”, a spus decarul echipei oltene.

Un alt jucător din Liga 1 a criticat dur intrarea lui Bawab. Ianis Zicu, atacantul Timișoarei, știe ce înseamnă o astfel de intrare, suferind și el una în 2007, în meciul Lazio-Dinamo, din play-off-ul UEFA Champions League. Atunci, pe Olimpico, Stendardo l-a accidentat grav pe Ianis Zicu, în minutul 6 al partidei, scoțându-l pe termen lung din circuit.

”În 2007, după un atac mai ușor decât acesta, am stat doi ani accidentat. În România nu am mai văzut un atac de genul acesta de la o accidentare provoctă de Marius Lăcătuș... Nu este normal să nu ne respectăm pe teren meseria. Este frumos și normal să existe agresivitate, dar nu este firesc să existe nesimțire... Sper ca acest jucător să fie suspendat o perioadă mai lungă de timp (cu tot respectul pentru calitatea lui fotbalistică) și să înțeleagă toți fotbaliștii că nu este normal să ne punem sănătatea în pericol”, a scris Ianis Zicu pe contul său oficial de Facebook.

 

In 2007 dupa un atac mai usor decat acesta am stat 2 ani accidentat...in Romania nu am mai vazut un atac de genul acesta...

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑