Napoli, la picioarele lui Chiricheș! Golul românului cu Brugge, de record! ”Ne vom aminti de asta”



029 ноября 2015

Napoli, la picioarele lui Chiricheș! **VIDEO** Golul românului cu Brugge, de record! ”Ne vom aminti de asta”

Vlad Chiricheș a marcat, joi, 26 noiembrie, primul său gol pentru Napoli, în al optulea său meci jucat pentru echipa lui Maurizio Sarri (al patrulea în Europa League), o reușită de trei puncte, care a adus victoria napoletanilor cu 1-0 în fața belgienilor de la Club Brugge și maximul de puncte după cinci runde în competiția continentală.

Victoria napoletanilor grație golului lui Chiricheș a fost salutată de principalul cotidian sportiv italian, care arată cum, astfel, trupa lui Sarri a reușit o serie de partide mai bună decât cele trei dintre cele mai în formă echipe ale Europei: Bayern, Barcelona și PSG.

”Într-o zi, probabil, ne vom aminti că acel gol al lui Vlad Chiricheș cu Brugge, din returul Europa League, a avut o importantă semnficiație pentru club. Nu atât pentru rezultatul în sine, ci pentru recordul pe care Napoli a reușit să-l stabilească grație reușitei sale.

Mai exact, golul căpitanului naționalei României a servit pentru a stabili o premieră: din 17 septembrie până azi, de la debutul în primul meci din Europa League, echipa lui Maurizio Sarri a obținut 13 victorii și două egaluri, performanțe mai bune decât cele ale lui Bayern (13 victorii, un egal și o înfrângere), ale Barcelonei (11 victorii, două egaluri și două înfrângeri) sau ale PSG-ului (11 victorii, două egaluri și o înfrângere), în aceeași perioadă”, se arată în Gazzetta dello Sport.

Următorul duel al lui Napoli va fi chiar derby-ul sezonului actual al Seriei A TIM, cu Inter, într-un meci în care poziția de lider al clasamentului este în joc. Partida Napoli-Inter se va disputa luni, de la ora 22:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑