Final nebun de meci în Premier League cu nou-promovata Bournemouth în prim-plan



029 ноября 2015

**VIDEO** Final nebun de meci în Premier League cu nou-promovata Bournemouth în prim-plan

Bournemouth și Everton au fost protagonistele rundei cu numărul 14 din Premier League. Cele două formații au încheiat la egalitate, 3-3, iar finalul partidei disputate pe Vitality Stadium a fost unul de infarct.

Favorită cel puțin pe hârtie înaintea partidei, trupa din Liverpool a început excelent meciul și până la pauză avea deja un avans de două goluri, după reușitele semnate de Ramiro Mori și Romelu Lukaku. Tabela s-a menținut intactă până în minutul 80, când Adam Smith a redus din diferență. Gazdele au reușit egalarea 7 minute mai târziu. Stanislas Junior l-a învins Howard.

De la margine s-au arătat 5 minute de prelungire și jucătorii lui Everton s-au aruncat în atac. Eforturile "caramelelor" au fost răsplătite în minutul 95. Ross Barkley a făcut 3-2 și în sectorul rezervat suporterilor din Liverpool a început fiesta. O bună parte din fanii lui Everton au reușit chiar să pătrundă pe teren și să se bucure alături de jucătorii lui Roberto Martinez. Sărbătoarea oaspeților a fost întreruptă în cele din urmă de stewarzi și jocul s-a reluat când tabela arătă indica minutul 96 și 43 de secunde.

Fanii lui Bournemouth n-au fost însă descurajați de golul marcat de Ross Barkley și au rămas în tribune să vadă finalul partidei și să-și încurajeze favoriții, lucru care nu s-ar fi întâmplat probabil într-un meci din România. Încrederea le-a fost răsplătită în mai puțin de un minut și Stanislas Junior a reușit egalarea, spre stupoarea fanilor lui Everton..

VEZI AICI VIDEO CU FINALUL MECIULUI

După 14 meciuri în Premier League, Bournemouth e pe loc retrogradabil, cu 10 puncte în timp ce Everton se află în prima parte a clasamentului. "Caramelele" au acumulat 21 de puncte și sunt la 3 lungimi de un loc de cupă europeană.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑