Lanus - Gimnasia La Plata 1-0. Oaspeții au contestat vehement golul



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Lanus - Gimnasia La Plata 1-0. Oaspeții au contestat vehement golul

Meci tensionat în Argentina, unde Lanus a învins-o pe Gimnasia La Plata, după un gol contestat vehement de oaspeţi. Jucătorii Gimnasiei au încercat să atace brigada de arbitri la finalul partidei transmise ÎN DIRECT de Digi Sport, însă au fost scoşi de pe teren de forţele de ordine.

Lanus a învins-o pe Gimnasia la Plata în primul meci din barajul de calificare la Copa Sudamericana. Cel mai bun marcator al gazdelor din sezonul regulat, Nicolas Aguirre, a obţinut un penalty în minutul 31, de care n-a profitat.

Lanus a înscris de abia pe finalul întâlnirii. Maximiliano Velazquez a marcat cu capul în minutul 82, după o lovitură liberă, şi a ridicat tot stadionul în picioare.

Jucătorii Gimnasiei au cerut anularea golului pentru offside, însă arbitrul nu s-a răzgândit şi a fost la un pas să mânănce bătaie. S-a terminat 1-0 pentru Lanus, iar calificarea se decide săptămâna viitoare, pe terenul Gimnasiei.

ECHIPELE DE START:

Lanus (4-3-3): Ibanez - Ayala, Gomez, Braghieri, Velazquez - Martinez, Fritzler, Aguirre (Pasquini '75) - Benitez (Stracqualursi '86), Gonzalez (Almiron '66), Acosta

Antrenor: Guillermo Barros

Gimnasia (4-2-3-1): Navarro - Oreja, Coronel, Paz Benitezm, Licht (Garcia '90+1) - Brum, Rinaudo - Meza, Fernandez, Mendoza (Medina '79) - Mazzola

Antrenor: P. Troglio

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑