Getafe – Villarreal 2-0. Lafita a fost eroul gazdelor cu un gol și o pasă decisivă



029 ноября 2015

**VIDEO** Getafe – Villarreal 2-0. Lafita a fost eroul gazdelor cu un gol și o pasă decisivă

Getafe se îndepărtează de zona retrogradării după 2-0 cu Villarreal, la capatul unui meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport și pe care echipa lui Fran Escriba l-a dominat în mare parte a timpului.

Jucătorii antrenți de Fran Escriba puteau deschide scorul încă din minutul 6, când Areola a intervenit cu greu la lovitura de cap a lui Cala.
Două minute mai târziu, Villarreal a răspuns prin Manu Trigueros, al carui șut a nimerit bara (min 8).

Getafe a deschis scorul prin Lafita, care l-a învins pe Areloa la capătul unei acțiuni personale (min 21). Putea fi 2-0 zece minute mai târziu, când Alvaro a ratat incredibil din careul mic (min 31).

Lafita a fost decisiv și la al doilea gol al madrilenilor - pasă pe linia porții pentru reușita lui Alvaro Vazquez (min 51). Putea fi 3-0 pentru Getafe cu 20 de minute înainte de final, însă Alvaro a irosit o noup ocazie uriașă pentru gazde.

Getafe - Villarreal s-a încheiat 2-0 și formația lui Fran Escriba a urcat, cel puțin provizoriu, pe locul 13 în ierarhia din La Liga. Oaspeții au rămas cu 21 de puncte și au coborât pe poziți-a a 6-a, dar pot încheia runda și mai jos de atât în cazul unor rezultate favorabile pentru Valencia și Eibar.

ECHIPELE DE START:

Getafe (4-4-2): Guaita - Suarez, Juan Cala, Alexis, Roberto Lago - Pablo Sarabia (Wamberto '83), Juan Rodriguez, Lacen, Lafita (Victor Rodriguez '66) - Scepovic, Alvaro Vasquez (Buendia '74)
Antrenor: Fran Escriba

Villarreal (4-3-3): Areola - Mario Gaspar (Rukavina '56), Bailly, Victor Ruiz, Adrian Marin - Trigueros, Tomas Pina, J. dos Santos - Nahuel Leiva (Bakambu '64), Samu, Samu Castillejo (Denis Suarez '46)
Antrenor: Marcelino

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑