Mechelen - Bruges 1-4. Trei dintre golurile oaspeţilor au fost marcate de rezerve



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Mechelen - Bruges 1-4. Trei dintre golurile oaspeţilor au fost marcate de rezerve

FC Bruges a învins cu 4-1 în deplasare la Mechelen şi continuă cursa de urmărire a liderului Gent! Cu 5 înfrângeri în primele 16 etape, Bruges s-a văzut condusă de Mechelen din minutul 28, după golul lui Jens Naessens.

Golgheterul echipei cu 8 goluri în campionat, Abdoulay Diaby, a ratat prima ocazie importantă pentru Bruges din repriza secundă. Bruges a mai ameninţat poarta aparată de Jean Francois Gillet în minutul 58, când columbianul Izqueirdo a trimis puţin peste.

Trimis pe teren cu doar 3 minute înainte, Jelle Vossen a egalat în minutul 67 cu unul dintre cele mai frumoase goluri ale etapei din Belgia. Acelaşi Vossen a făcut 2-1 în minutul 73 şi a ajuns la golul cu numărul 6 în acest campionat.

Peste alte 6 minute, Bruges a făcut 3-1 printr-un alt jucător trimis pe teren de Michel Preud'Homme în repriza secundă, Tuur Dierckx.
Scorul final a fost stabilit în minutul 89 de Hans Vanaken.

Câştigător al Cupei Cupelor şi a Supercupei Europei cu Mechelen, în 1988, antrenorul lui Bruges, Michel Preud'Homme a fost aplaudat de toţi fanii prezenţi pe stadion la această partidă. Bruges bate cu 4-1 şi ajunge la 34 de puncte după 17 etape, cu două mai puţine ca liderul Gent.

Mechelen (5-3-2): Gilet - Matthys (Paulussen 76), de Witte, Cocalic, Kosanovic, Claes - Rits, Hanni, Cisse (de Petter 26) - Naessens, Verdier (Veselinovic 56)

Antrenor: A. Jankovic

Bruges (4-3-3): Bruzzese - Meunier, Mechele, Denswil, De Fauw - Vormer, Vanaken, Claudemir - Diaby (Bolingoli-Mbombo 88), Leandro Pereira (Vossen 62), Izquierdo (Dierckx 75)

Antrenor: M. Preud'homme

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑