Chievo - Udinese 2-3. Thereau a marcat o dublă împotriva fostei echipe



029 ноября 2015

**VIDEO** Chievo - Udinese 2-3. Thereau a marcat o dublă împotriva fostei echipe

Udinese a câştigat al treilea meci în deplasare în acest sezon, pe Marc'Antonio Bentegodi, unde s-a impus cu 3-2 în faţa lui Chievo. Eroul partidei a fost francezul Cyril Thereau, autorul unei duble. 

Karnezis şi bara li s-au opus lui Birsa şi Gamberini, la primele ocazii ale gazdelor. Echipa lui Rolando Maran a deschis în cele din urmă scorul, prin Paloschi, după o nouă fază în care Karnezis a respins în bară capul lui Birsa.

La vestiare s-a intrat, însă, cu 1-1. Căpitanul Frey a deviat în proprie poartă centrarea lui Widmer, stabilind astfel scorul pauzei.

Francezul Thereau i-a adus pe friulani în avantaj, cu primul gol marcat împotriva fostei sale echipe. O rezervă, Roberto Inglese, a restabilit egalitatea, cu un şut năprasnic.

Pepe a fost aproape să-şi aducă echipa în avantaj, dar a tras pe lângă poartă, iar la faza următoare a marcat din nou Thereau, care a înscris al cincilea gol stagional.

Gobbi a egalat, dar Gervasoni nu a validat reuşita fundaşului de 35 de ani, iar finalul s-a jucat doar în careul gazdelor.

Ali Adnan a şutat în bară, iar Bizzarri a respins şutul lui Di Natale si Udinese a depăşit-o în clasament pe Chievo după victoria din meciul direct.

Chievo: Bizzarri - Frey, Gamberini, Cesar, Gobbi - Castro, Rigoni, Hetemaj - Birsa (Pepe 71) - Paloschi (Pellissier 67), Meggiorini (Inglese 61)

Antrenor: R. Maran

Udinese: Karnezis - Piris, Danilo, Felipe - Widmer, Badu, Lodi, Iturra (B. Fernandes 64), Edenilson (Ali Adnan 79) - Aguirre (Di Natale 73), Thereau

Antrenor: S. Colantuono

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑