Empoli - Lazio 1-0. Un singur punct câştigat de biancocelesti în ultimele cinci etape



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Empoli - Lazio 1-0. Un singur punct câştigat de biancocelesti în ultimele cinci etape

Lazio a suferit o nouă înfrângere în Serie A TIM. Echipa lui Stefano Pioli, cu Ştefan Radu pe teren până în minutul 57, a pierdut la limită, scor 0-1, pe terenul lui Empoli.

Gazdele au deschis scorul încă din minutul 5, când Tonelli a marcat cu o lovitură de cap imparabilă, după cornerul executat de Paredes.

Lazio a căutat egalarea prin şuturi de la distanţă, dar Biglia a tras peste poartă din lovitură liberă, Candreva nu a nimerit nici el ţinta, iar Skorupski a reţinut şutul lui Parolo.

Prima repriză s-a încheiat cu o ocazie a lui Empoli, ratată de veteranul Maccarone.

La două minute de la reluare, Ştefan Radu a fost aproape de egalare, dar şutul fundaşului român a atins doar bara transversală a porţii gazdelor.

Sârbul Djordjevic nu l-a putut învinge nici el pe Skorupski, iar portarul polonez a intervenit excelent şi la lovitura de cap a lui Klose, cel care i-a luat locul lui Radu.

La ultima fază a meciului, în al cincilea minut de prelungiri, Parolo a şutat puţin pe lângă poartă.

Empoli a rezistat şi a obţinut victoria în urma căreia a urcat pe locul 12. De cealaltă parte, Lazio a coborât pe 10, cu un singur punct câştigat în ultimele cinci etape.

Empoli: Skorupski - Laurini, Tonelli, Costa, Mario Rui - Zielinski, Paredes, Buchel - Saponara (Krunic 54, Pucciarelli 69) - Maccarone, Livaja (Zambelli 64)

Antrenor: M. Giampaolo

Lazio: Marchetti - Basta, Mauricio, Hoedt, Radu (Klose 57) - Candreva, Parolo, Biglia, Lulic - Milinkovic-Savic (F. Andreson 57) - Djordjevic (Matri 74)

Antrenor: S. Pioli

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑