Trei victorii într-o săptămână pentru Liverpool. "Cormoranii" sunt la 6 puncte de primul loc



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Trei victorii într-o săptămână pentru Liverpool.

Prezenţa lui Jurgen Klopp se simte pe Anfield Road. Liverpool a înregistrat a treia victorie în ultima săptămână. După succesul răsunător cu Manchester City (4-1, în deplasare) şi izbânda cu Bordeaux (2-1, în Europa League), "cormoranii" s-au impus şi în faţa lui Swansea, cu 1-0.

Singurul gol al meciului a fost marcat de James Milner, din penalty, în minutul 62. A fost a treia reuşită pentru Liverpool în toate competiţiile a mijlocaşului de 29 de ani venit de la City.

Acesta a fost al zecelea meci pe banca lui Liverpool pentru Klopp şi a cincea victorie din ultimele 6 partide. Germanul a mai înregistrat 3 egaluri şi o înfrângere.

După meciul cu Swansea, campioana Europei din 2005 a urcat pe poziţia a şasea, la 6 puncte de ocupantele primelor două goluri, Manchester City şi revelaţia Leicester City.

Tot duminică, Arsenal a ratat şansa să rămână în topul clasamentului din Premier League: nu a reuşit decât un egal în deplasarea de la Norwich, 1-1. Mesut Ozil a deschis scorul în minutul 30, iar gazdele au egalat prin Lewis Grabban (43).

Germanul a fost implicat în 13 goluri în ultimele 12 apariţii în campionat: a înscris de două ori şi a furnizat nu mai puţin de 11 pase decisive.

></p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑