Şumudică: "Nu am de ce să fiu atât de bucuros că am bătut Steaua". Cum a sărbătorit golul victoriei



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Şumudică:

Astra Giurgiu şi-a consolidat primul loc în Liga 1, după ce s-a impus cu 1-0 în faţa Stelei, la Piteşti, printr-un gol marcat la ultima fază de Valerică Găman.

Reuşita fundaşului de 26 de ani a declanşat o bucurie enormă în tabăra liderului, iar antrenorul Marius Şumudică a fost printre cei mai entuziaşti în momentele de după gol.

Cu toate acestea, la finalul partidei, Şumudică a declarat că victoria în faţa roş-albaştrilor nu reprezintă ceva special, în condiţiile în care a avut aproape mereu câştig de cauză în ultimele dueluri directe.

"Nu ştiu de ce să fiu atât de bucuros, pentru că în ultimul timp i-am bătut mereu. Nu am de ce să am o bucurie aparte", a spus antrenorul Astrei.

În acelaşi timp, Şumudică susţine că partida cu Steaua a fost una importantă doar pentru cele 3 puncte, fundamentale în perspectiva play-off-ului.

"Este o victorie care cred că deja ne califică în play-off şi trebuie să strângem cât mai multe puncte, pentru că se înjumătăţesc. Mai departe, a fost un meci normal", a afirmat marius Şumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑