Steliştii nu cred că pot rata play-off-ul: "Dacă legăm 2-3 victorii, se vor rezolva lucrurile"



029 ноября 2015

 

**VIDEO** Steliştii nu cred că pot rata play-off-ul:

Steaua rămâne cu o singură victorie în ultimele şase etape de campionat, după ce a pierdut dramatic împotriva Astrei Giurgiu, scor 0-1, iar seria negativă a roş-albaştrilor pune în pericol calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Cu toate acestea, Nicuşor Stanciu este convins că actuala campioană nu va rata şansa de a lupta pentru primele locuri şi crede că o serie de două-trei victorii va readuce liniştea la echipă.

"E o perioadă grea, în care nu reuşim să adunăm puncte, dar nu mă tem că am putea rata play-off-ul. Cred că dacă reuşim să legăm două-trei victorii, se vor rezolva lucrurile.

Avem un parcurs dificil. Ştiam că urmează o serie foarte grea. Acum trebuie să ne gândim unde am greşit, pentru că urmează să plecăm la următorul meci şi trebuie să uităm ce s-a întâmplat", a spus decarul Stelei.

Mijlocaşul a refuzat să ofere amănunte despre posibila plecare a lui Mirel Rădoi, dar susţine că echipa îşi doreşte ca tehnicianul să rămână la Steaua.

"Ceea ce se vorbeşte în vestiar rămâne acolo, nu am nimic de comentat, dar e normal să fim afectaţi. Suntem un grup unit, azi am jucat foarte bine, am dominat-o pe Astra şi, cu siguranţă, nici eu şi nici colegii mei nu vrem ca Rădoi să plece. Noi suntem principalii vinovaţi, pentru că noi intrăm pe teren", a spus Stanciu.

În ceea ce priveşte partida cu Astra, Nicuşor Stanciu a precizat că "suntem foarte dezamăgiţi, nu sunt multe de spus. Sincer, cred că meritam să câştigăm".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑