Steaua - Vaslui 31-32. Gazdele au ratat o lovitură de la 7 metri în ultima secundă



030 января 2015

 

**VIDEO** Steaua - Vaslui 31-32. Gazdele au ratat o lovitură de la 7 metri în ultima secundă

HC Vaslui s-a impus la limită pe terenul Stelei în etapa a 16-a a Ligii Naționale de handbal, primul joc oficial din 2015. Bucureştenii au avut şansa egalării la ultima fază, însă Nistor a ratat o lovitură de la 7 metri.

După egalul 26-26 din tur, cele două echipe au mai oferit un meci strâns, ÎN DIRECT pe Digi Sport. Vasluienii au avut un gol in faţă la pauză, 17-16, avans care s-a menţinut până la final. La ultima fază, Szoke a obţinut un 7 metri, iar căpitanul naţionalei de tineret şi-a asumat răspunderea.

S-a terminat Steaua HC Vaslui 31-32 şi ambele echipe rămân la mijlocul clasamentului.

"Ne-am luat revanșa din meciul de acasă. După ce am controlat meciul de la un cap la altul, am făcut egal.", a declarat antrenorul lui HC Vaslui, Leonard Bibirig.

"A fost un meci dificil. Am obținut victoria în ultima secundă, cu acel 7 metri apărat de Pralea.", a spus și Mădălin Țuțu, interul dreapta al moldovenilor.

În tabăra stelistă, înfrângerea cu Vaslui a dat naștere unei stări tensionate, iar antrenorul Viorel Mazilu a răbufnit: "Este inadmisibil să te bată Vasluiul! Să vedem ce putem face".

"Din păcate, am pierdut, nu am gestionat bine finalul superioritățile acolo s-a facut diferența.", a declarat Ionuț Georgescu, extrema dreaptă a bucureștenilor.

PROGRAMUL TV COMPLET AL CANALELOR Digi Sport



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑