Pantilimon, încântat de melodia dedicată de fanii lui Sunderland. ”O fredonez la antrenamente”



030 января 2015

**VIDEO** Pantilimon, încântat de melodia dedicată de fanii lui Sunderland. ”O fredonez la antrenamente”

„I said hey! Pan-ti-li-mon!”. Fanii lui Sunderland au trecut peste bariera pronunției unui nume extrem de complicat pentru vorbitorii de engleză și au găsit cântecul perfect pe care să i-l dedice portarului român, în semn de apreciere și recunoaștere pentru meciurile bune făcute de ex-goalkeeperul lui Manchester City. Iar Pantilimon nu putea fi mai recunoscător.

Cântecul calchiat pe celebra melodie ”What’s Going On” a celor de la 4 Non Blondes l-a cucerit pe goalkeeperul român. Pantilimon îl fredonează la antrenamente, de când l-a auzit prima oară, la meciul cu Tottenham Hotspur, din deplasare. ”Am auzit cântecul puțin în timpul meciului, dar am auzit mai multe despre el după aceea. Sunt fericit pentru că fanii îmi arată respect și sunt bucuros că sunt aici, la această echipă cu fani minunați”, a declarat românul.

Goalkeeperul de 28 de ani a fost adus ca o soluție de avarie, ca un concurent puternic pentru Vito Mannone, dar în scurt timp a devenit titular incontestabil în poarta ”pisicilor negre”. ”Pentru mine e important să cresc în joc și să evoluez tot mai bine de la meci la meci. Dar cel mai important este ca echipa să își îmbunătățească jocul”, a mai spus portarul român.

Ascultă cântecul dedicat lui Pantilimon de fanii lui Sunderland:

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑