Sandu avertizează Steaua: "Jucătorii pot deveni liberi de contract". Răspunsul lui Argăseală



030 января 2015

 

**VIDEO** Sandu avertizează Steaua:

Mircea Sandu vine cu un scenariu şocant pentru stelişti. "Jucătorii pot deveni liberi de contract odată cu schimbarea denumirii clubului în FCSB", anunţă fostul preşedinte FRF.

Schimbarea denumirii echipei îi poate afecta drastic pe stelişti. "Riscă să îşi piardă jucătorii pentru că au contracte semnate cu Steaua, nu cu FCSB!", a declarat Sandu, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Fostul preşedinte de federaţie crede că folosirea noii mărci în mod oficial ar putea avea şi alte repercusiuni grave pentru campioană. De exemplu, Steaua ar putea să nu primească licenţa pentru sezonul următor.

"Trebuie să fie foarte atenţi la contractele jucătorilor. Corect juridic, pot fi nule în momentul în care ei nu se mai numesc FC Steaua", a explicat Sandu.

"Acest FCSB despre care citesc în presă nu reprezintă FC Steaua Bucureşti. Pentru ca jucătorii să poată să reprezinte clubul şi să aibă drept de joc, cred că trebuie să schimbe contractele. Altfel, jucătorii pot deveni liberi. Pot pleca liberi", a adăugat fostul şef al FRF.

Preşedintele campioanei, Valeriu Argăseală, i-a răspuns lui Mircea Sandu şi i-a liniştit pe fanii stelişti. Nu există niciun pericol ca Steaua să-şi piardă jucătorii.

"Nu există acest subiect, nu avem această problemă. Societatea comercială care i-a angajat pe jucători există din 2003 şi se cheamă Fotbal Club Steaua Bucureşti SA. Echipa asta e una singură, continuatoarea celei înfiinţate în 1947", a spus oficialul roş-albaştrilor.

În acelaşi timp, Argăseală a vorbit şi despre titulatura cu care Steaua va apărea în clasamentele oficiale în partea a doua a sezonului: "FC Steaua Bucureşti SA, ăsta-i numele care va apărea pe toate site-urile, inclusiv pe cel al Ligii Profesioniste de Fotbal. Diferenţa faţă de acum e că, pe lângă Steaua Bucureşti, vor apărea FC şi SA în denumire".

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></span></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑