Un derby rus in Euroliga de baschet. TSKA Moscova a invins formatia Nijnai Novgorod



030 января 2015

TSKA Moscova a avut nevoie de prelungiri pentru a invinge formatia Nijnai Novgorod, pe teren propriu. In acelasi timp, grecii de la Olympiakos au pierdut surprinzator in Turcia.


TSKA a inceput tare disputa cu Nijni Novgorod, ce a avut loc la Moscova. Oaspetii au echilibrat jocul in partea secunda. In repriza a 3-a din nou militarii au dominat si, la un moment dat, au avut un avans de 11 puncte pe tabela. La TSKA, Teodosic a fost marcatorul principal. Oaspetii, insa, au evoluat fantastic in ultimele minute si au egalat scorul. Partida a ajuns in prelungiri, unde baschetbalistilor echipei Nijni Novgorod nu le-au mai ramas forte. TSKA, echipa mult mai experimentata in Euroliga, s-a impus la final cu 103 la 95. 

 

Cu 5 victorii in 5 meciuri, TSKA este noul lider al grupei. Surpriza s-a produs la Istanbul. Clubul grec Olympiakos a pierdut pe parchetul formatiei Anadolu Efes, scor 70 la 84. 

 

Tot aseara, in cealalta grupa, Real Madrid nu a reusit sa se razbune pe Maccabi Tel Aviv pentru infrangerea din finala sezonului precedent. Campioana en-titre a castigat meciul de acasa cu 90 la 86. 

 

In Euroliga de baschet au ramas 2 grupe a cate 8 echipe. In play-off se vor califica primele 4 grupari din fiecare grupa. In acest an, semifinalele si finala se vor disputa la Madrid, intre 15 si 17 mai. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: tska moscova, Nijnai Novgorod, euroliga,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑