Angajaţii Direcţiei Sport de la TRM, în dialog cu Federaţiile de profil



030 января 2015
Direcţia Sport Radio/TV va organiza o serie de întrevederi cu reprezentanţii Federaţiilor de sport din Republica Moldova. O primă întâlnire a avut loc astăzi cu preşedintele Federaţiei de Tenis, Marina Tauber. Potrivit șefului Direcției Sport Radio/TV, Efim Josanu, astfel de întrevederi sunt utile pentru angajații Direcției Sport Radio/TV. „Este o primă întâlnire cu angajații direcției. Am convocat aceste întâlniri pentru că noi, uneori, nu ne cunoaștem în ochi, deși comunicăm la conferințe de presă, și, câteodată, informația vine din a treia sursă când aceasta poate fi din prima. În cadrul întâlnirilor planificate vom aborda nu doar contactul acesta, dar vom discuta și alte subiecte interesante”, a spus Efim Josanu.

În cadrul întrevederii, Marina Tauber, a prezentat realizările Federației de Tenis din Moldova. Totodată, Marina Tauber a vobit și despre lucrurile pe care și le propune să le realizeze Federația, printre care trecerea echipei Davis în Zona Euroafricană și  construirea bazei Complexul sportiv al Federației.  „Colaborarea cu TRM este un lucru foarte important pentru noi, pentru că grație acestui lucru noi suntem vizibili și promovați în toată țara, mai ales, că unul din scopurile noastre este important să dezvoltăm tenisul în masă”, a spus Marina Tauber.

„Federațiile sunt promotoarele principale ale sportului intern și cel internațional. Indiferent dacă situația lor din punct de vedere al infrastructurii și potențialului economic sunt foarte slabe, acestea reprezintă ceea ce are cel mai esențial - sportul de la noi. Timp de zece luni tenisul va fi prezent în Republica Moldova, indiferent dacă este vorba de competiții internaționale sau interne, Federația are un program bogat și variat”, a ținut să puncteze Efim Josanu.

Astfel de întâlniri vor fi organizate săptămânal.
Источник – Moldova 1


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑