George Țucudean a ajuns în cantonamentul Stelei. Primele declarații ale atacantului, în Antalya



030 января 2015

 

**VIDEO** George Țucudean a ajuns în cantonamentul Stelei. Primele declarații ale atacantului, în Antalya

George Țucudean (23 de ani) s-a alăturat vineri seară noilor săi colegi de la Steaua. Atacantul, care va purta tricoul cu numărul 29 la gruparea roș-albaștrilor, va intra imediat în programul de pregătire impus de Costel Gâlcă.

Ajuns în Turcia, mai exact în Antalya, acolo unde Steaua se află în cantonament până la 9 februarie, George Țucudean este extrem de optimist în privința viitorului său profesional la gruparea din Ghencea.

”Sunt fericit, normal că sunt fericit că am semnat cu Steaua! Sunt sigur că voi fi primit bine, atât de colegi cât și de fani. Vreau doar să muncesc și să demonstrez că merit să joc”, a spus Țucudean, vineri seară.

Țucudean, mai mult ca sigur, nu va fi în teren la primul amical din acest stagiu de pregătire, cel de sâmbătă, 31 ianuarie, cu Sturm Graz, care va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1, de la ora 19:00, dar va fi folosit în celelalte partide de verificare.

FC Steaua București a anunțat pe site-ul oficial că atacantul a fost împrumutat de clubul roș-albastru pentru o perioadă de un an și jumătate, cu opțiune de cumpărare.

George Țucudean este un atacant născut pe 30 aprilie 1991 la Arad, care și-a început cariera la UTA. În 2010 a fost transferat de Dinamo, echipa la care a evoluat timp de trei ani, fiind apoi achiziționat de către Standard Liege.

În returul sezonului trecut a fost împrumutat de belgieni tot la Dinamo, iar în actuala stagiune a jucat pentru Charlton Athletic, din a doua liga engleză, pentru care a evoluat în 23 de partide și a înscris de două ori.

Are în palmares Cupa și Supercupa României, ambele cucerite în tricoul lui Dinamo, în sezonul 2011-2012. Până în prezent, a evoluat pentru toate categoriile echipelor naționale ale României, cu excepția celei de seniori.

sâmbătă, 31 ianuarie, ora 19:00
STEAUA - Sturm Graz (Austria)

marţi, 3 februarie, ora 18:30
STEAUA - CSKA Sofia (Bulgaria)

vineri, 6 februarie, ora 18:30
STEAUA - Sparta Praga (Cehia)

duminică, 8 februarie (ora nu a fost stabilită)
STEAUA - NK Maribor (Slovenia)

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p><p><span><br></span></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑