Trei cluburi de fotbal cunoscute și-au prezentat oficial noile achiziții



030 января 2015
Foto: 365dm.com

Noua achiziţie a Sampdoriei, Samuel Eto'o, a fost prezentat oficial de conducerea clubului. Atacantul, în vârstă de 33 de ani, a semnat un contract valabil pe doi ani şi jumătate cu trupa pregătită de Sinisa Mihajlovic.

Fostul atacant al Barcelonei ar putea debuta pentru noua sa formaţie din Serie A, duminică, atunci când Sampdoria va întâlni FC Torino.

"La începutul sezonului cred că oficialii clubului nu mai sperau la locul trei, dar acum când echipa este foarte aproape de podium trebuie să luptăm. Vom munci pentru a ne menţine sus. Sper că vom reuşi să obţinem această performanţă", a mai spus atacantul Sampdoriei, Samuel Eto'o. 

Sampdoria este pe locul cinci în Campionatul Italiei la două puncte distanţă de locul trei.

Arsenal Londra este un alt club care şi-a prezentat nou achiziţie. Fundaşul brazilian Gabriel Paulista a făcut primele declaraţii în tricoul formaţiei engleze. El a ajuns la clubul londonez de la Villarreal.

"În primul rând, aș dori să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru această oportunitate. Este un vis care a devenit realitate. Abia am ajuns la Londra, dar deja mă simt foarte bine aici", a declarat fundașul Arsenal, Gabriel Paulista. 

Chelsea Londra l-a transferat pe columbianul Juan Cuadrado de la Fiorentina şi l-a cedat la Wolfsburg pe Andre Schurrle. Clubul german a plătit 30 de milioane de euro pe mijlocaşul în vârstă de 24 de ani.

Acesta este cel mai scump transfer din istoria formaţiei din Bundesliga.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑