Keșeru dezvăluie momente inedite despre debutul său în Liga 1. ”Nu m-am putut odihni de emoție!”



030 января 2015

Keșeru dezvăluie momente inedite despre debutul său în Liga 1. **”Nu m-am putut odihni de emoție!”**

Claudiu Keșeru (28 de ani) a ajuns la Steaua în pauza de iarnă a sezonului trecut, moment în care a semnat un contract pe doi ani și jumătate cu gruparea din Ghencea.

Despre Keșeru s-a spus atunci că a debutat și în prima ligă a campionatului românesc, odată ce a îmbrăcat tricoul roș-albaștrilor. Iată însă că însuși internaționalul român vine cu o dezvăluire legată de primul său meci în Liga 1.

”Puţini ştiu că am debutat la FC Oradea, în Divizia A la 16 ani şi 8 luni. Eram căpitanul naţionalei de juniori a României în acea perioadă. În august 2003, antrenorul de atunci al echipei, Ionuţ Popa mi-a zis cu două zile înainte că voi juca titular în următorul meci cu Petrolul. Era etapa a 3-a.

Nu m-am putut odihni de emoţie, îmi făceam tot felul de gânduri. Dacă nu se ţine de cuvînt antrenorul? Eram nerăbdător să joc în faţa orădenilor. Veneau şi prietenii mei la meci şi nu voiam sa-i dezamăgesc.

A fost foarte cald în acea zi. Stadionul plin. Am jucat din primul minut al meciului cu Petrolul, 60 minute şi s-a terminat 0-0. Am avut şi o bară chiar înainte să fiu schimbat. Eram supărat ca n-am reuşit să marchez dar, când am văzut reacţia spectatorilor la înlocuire.... mi-a trecut orice urmă de tristeţe.

Tot stadionul m-a aplaudat.Am dat primul gol în Divizia A etapa urmatoare, la Timişoara în meciul cu Poli”, a postat Keșeru pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

sâmbătă, 31 ianuarie, ora 19:00
STEAUA - Sturm Graz (Austria)

marţi, 3 februarie, ora 18:30
STEAUA - CSKA Sofia (Bulgaria)

vineri, 6 februarie, ora 18:30
STEAUA - Sparta Praga (Cehia)

duminică, 8 februarie (ora nu a fost stabilită)
STEAUA - NK Maribor (Slovenia)

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑