EXCLUSIV Bicfalvi a rămas la Volyn pentru a nu ieşi din circuitul naţionalei: "Am refuzat o ofertă bună"



030 января 2015

 

**VIDEO EXCLUSIV** Bicfalvi a rămas la Volyn pentru a nu ieşi din circuitul naţionalei:

Eric Bicfalvi este golgheter în Ucraina, cu nouă reuşite pentru Volyn Luţk. Fostul jucător al Stelei le-a atras atenţia marilor forţe din campionatul ucrainean, dar şi echipei din Kazahstan, Astana.

Jucătorul de 26 de ani a intrat în ultimele şase luni de contract, dar a dezvăluit motivul care l-a făcut să refuze un salariu de un milion de euro pe an de la Astana.

"Am avut oferte multe, dar am considerat că e mai bine să rămân. Am refuzat o ofertă financiară foarte bună din Kazahstan, pentru că am vrut să rămân în cadrul echipei naţionalei. Acest lucru este mai important la vârsta mea.

În viitorul apropiat nu mă voi întoarce în Liga I. Situaţia financiară nu este bună, poate doar la Steaua. Acest lucru alungă jucătorii valoroşi, în loc să îi aducă în ţară", a recunoscut Bicfalvi în exclusivitate pentru Digi Sport.

Steaua a transferat doi foşti dinamovişti, Gabi Tamaş şi George Ţucudean. Mijlocaşul nu crede că cei doi vor avea probleme cu fanii, dacă vor da totul pentru echipa din Ghencea.

"Steaua a făcut două transferuri foarte bune. Sunt doi jucători foarte buni. Ţucudean este un fotbalist tânăr, care promite. Tamaş este jucător de echipa naţională.

Cred că nu ar trebui să conteze că trecutul lor a fost dinamovist. Sunt profesionişti şi sunt conştienţi că trebuie să dea randament maxim. În cazul în care nu o vor face, vor fi probleme cu fanii", a adăugat Bicfalvi.



Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑