Șumudică e în pragul suspendării: "Am făcut critici decente și pertinente. Este o cretinătate și o idioțenie"



030 января 2015

 

**VIDEO** Șumudică e în pragul suspendării:

Declaraţiile dure făcute de Marius Şumudică la adresa măsurilor luate de Liga Profesionistă în privinţa jucătorilor străini din Liga I nu le-au picat bine oficialilor LPF.

În urma atacului lansat de Şumudică la adresa LPF, secretarul general al Ligii Profesioniste, Iustin Ştefan, a formulat o sesizare către Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal în vederea sancționării disciplinare a tehnicianului de la Concordia Chiajna.

În cursul zilei de vineri, Șumudică a avut o intervenție telefonică ÎN DIRECT la Fotbal Club, la Digi Sport 1, în care și-a susținut poziția față de deciziile luate în Comitetul Executiv. Despre posibilitatea de a fi suspendat, antrenorul Concordiei Chiajna a declarat:

"Eu consider că este o atitudine de forță, nejustificată, față de niște critici dcente și pertinente. Mi se pare o cretinitate și o idioțenie la ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc. La Revoluție d-aia am luptat, pentru o liberă exprimare.

Nu consider că trebuie să ni se pună pumnul în gură și să fim amenințați cu tot felul de Comisii. Sunt de la 7 ani pe terenul de fotbal, am 43 de ani și consider că trebuie să fiu respectat. Referitor la întrebarea care mi-a fost pusă la aeroport, eu am vrut să ating două probleme.

După Pecanha, Culio și Dubarbier alergam cu televiziuni și cu toată lumea să reușim să naturalizăm jucători care sunt extracomunitari și care nu au avut de-a face cu naționalele la ei în țară. Adailton este un monument, cât a jucat la Vaslui!", a declarat Marius Șumudică.

În altă ordine de idei, Concordia Chiajna a jucat un amical cu lituanienii de la Atlantas Klaipeda (locul 3 în clasamentul din țara lor), pierdut de ilfoveni, scor 1-2. Românii au condus cu 1-0 după golul marcat de brazilianul Boldrin, dar adversarii au remontat rezultatul. Marius Șumudică a folosit mai mulți juniori în testul de vineri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑