Gemenii Oriol câștigă 13.000 € lunar la Rapid! Moraru: "Investiția e majoră, dar și așteptările pe măsură"



030 января 2015

 

**VIDEO** Gemenii Oriol câștigă 13.000 € lunar la Rapid! Moraru:

Afaceristul moldovean Valerii Moraru a achitat integral restanțele pe care jucătorii și staff-ul Rapidului le-au acumulat în ultimii ani, iar giuleștenii au făcut o campanie de achiziții impresionantă în această iarnă. Speranțele de salvare de la retrogradare au crescut considerabil, iar patronul echipei a vorbit despre ultimele noutăți de la Rapid, la revenirea în țară, după cantonamentul echipei din Grecia.

"Cu salariile suntem la zi, toate restanțele sunt plătite, mai puțin către fotbalsitul Coman (n.r. Alexandru Coman), pentru că are un acord și nu vreau să negociem această parte. Sunt plătite toate restanțele, și cele din 2012", a declarat Valerii Moraru pentru jurnaliștii prezenți la aeroport.

La iveală au ieșit însă detalii din contractele semnate de Juan și Edu Oriol, cei doi gemeni spanioli care s-au alăturat lotului rapidist în urmă cu câteva zile. La fel ca și ceilalți străini aduși sub comanda lui Cristi Pustai, ibericii au contracte excelente la Rapid.

Cei doi vor încasa între 13.000 și 15.000 de euro lunar, având și un bonus de 500 de euro pentru fiecare punct câștigat! Moraru a explicat de ce a ales să facă aceste oferte generoase: "Cred că e vorba de optimismul și dorința de a ne salva de la retrogradare. Acum, și așteptările sunt pe măsură, pentru că investiția a fost majoră. Suntem în negocieri cu doi jucători, așteptăm un răspuns".

Finanţatorul giuleştenilor a comentat şi posibilitatea ca George Copos să revină în Giuleşti, după eliberarea din arest: "Mă bucur că ar putea fi eliberat. Nu mă sperie dacă ar vrea să revină la Rapid, ba din contră. Îl aşteptăm la Rapid. Îl primim cu plăcere alături de noi".

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></span></strong></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑