Miriuță a plecat ca să evite situația actuală de la CFR: "Știam de multă vreme de intrarea în insolvență"



030 января 2015

 

CFR Cluj a decis să intre în insolvență din cauza problemelor financiare. Ardelenii consideră că aceasta este singura modalitate prin care ar putea să evite falimentul.

Fostul antrenor al clujenilor, Vasile Miriuță, a plecat în luna noiembrie în Ungaria, la Gyor, însă a dezvăluit că era la curent cu aceste lucruri încă de atunci:

"Eu știam mai demult, de când eram acolo. Din vară se vorbea despre insolvență. Păcat că s-a ajuns la așa ceva. Probabil că e singura soluție, datoriile sunt foarte mari și era singura alternativă. Și eu mai am de recuperat bani. Dacă vor să îmi dea banii, bine, dacă nu, nu. Eu am muncit pentru ei și am făcut performanță!

În condițiile actuale e greu de crezut că vor mai face performanță. Problemele financiare au început înainte să ajung acolo.", a spus Vasile Miriuță, la "Digi Sport Special".

Antrenorul lui Gyor consideră că măsurile luate de Liga Profesionistă în privinţa jucătorilor străini din Liga I sunt exagerate: "Sunt foarte mulți străini care au venit în România și mulți nu au fost mai buni decât cei români. Dar asta cu selecția nu mi-o explic. Trebuie să dăm șanse tinerilor români, dar dacă găsești un jucător bun din liga a doua germană să nu îl iei?"

Neplătit la CFR Cluj, la fel ca și întregul lot din Gruia, Miriuță trage semnalul de alarmă în ceea ce privește investitorii din Liga 1:

"Dacă nu ai bani, nu te înscrie în campionat, nu îți bate joc de jucători și antrenori. Nu poți juca fiind neplătit 6-7 luni. Ceva trebuie să se întâmple... În România, echipele trăiesc din banii din televiziune, niciunde nu se întâmplă așa ceva în lume.", este de părere fostul antrenor al ardelenilor. 

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑